Verhuizing Milestone volgende stap in organisatorische ontwikkeling

Het kantoor Hoofddorp verhuist naar een grotere locatie op Schiphol Rijk

Milestone rondt begin december een verhuizing af naar Schiphol Rijk. De nieuwe locatie aan de Cessnalaan 2 biedt ruimte aan de luchtvracht import en export afdelingen van zowel Milestone Logistics als Milestone Fresh. Met het oog op strategische groei en verdere professionalisering van de dienstverlening, vergroot Milestone met de verhuizing haar eigen warehouse capaciteit met 3100m2.

De beslissing om nu te verhuizen is de volgende stap in de strategie om meer diensten binnen het logistieke proces in eigen beheer te gaan uitvoeren. Vanuit de nieuwe locatie zullen diverse warehousing en distributiediensten aangeboden gaan worden. De nieuwe locatie beschikt tevens over uitgebreide mogelijkheden voor koelcel opslag ter ondersteuning van de activiteiten van Milestone Fresh.

Het nieuwe moderne kantoor van Milestone ligt strategisch op het bedrijventerrein Schiphol- Rijk en biedt vele voordelen zoals een goede bereikbaarheid, ruime kantoren en uitstekende parkeer faciliteiten.

De zeevracht afdelingen blijven gevestigd in het Milestone kantoor in Capelle aan den Ijssel. Het adres van het nieuwe kantoor op Schiphol Rijk is:


Cessnalaan 2
1119 NL Schiphol-Rijk
Nederland

Postbus 75614
1118 ZR Schiphol

Tel: +31 (0)88 6220 400
Fax: +31 (0)88 6220 499

Meer nieuws

ISO gecertificeerd logistiek dienstverlener

Het nemen van verantwoordelijkheid ten aanzien van maatschappij, mens en milieu, is voor Milestone erg belangrijk. Als bedrijf willen wij de zorg voor kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu steeds naar een hoger plan tillen. Bovendien hechten wij als logistiek dienstverlener aan vertrouwen, correctheid en snelheid van leveren. ISO 9001 Daarom hebben wij onlangs besloten... Lees verder

+31 (0)88 6220 433

Meer informatie?

U kunt dit formulier gebruiken om een vraag aan ons te stellen of een offerte aan te vragen.

Zending boeken